maanantai 19. lokakuuta 2015

ONNEN HETKIÄ - meidän tarina

Yrityksemme lähti liikkeelle siitä, että tykkäämme tehdä kaikenlaista näpertelyä, käsitöitä ja askartelua vastapainona arjen pyöritykselle.

Meillä on ollut jo vajaan 20 vuoden ajan tapana tehdä läheisille ja ystäville joulukortit itse – tämä on tarkoittanut vuosittain noin 80 kortin urakkaa. Aina välillä joku kyseli ja ehdotteli, josko harrastuksesta saisikin tuottoa kortteja myymällä.


mehiläisvahan avulla tehtyjä kynttiläkortteja on sekä myyty että käytetty itse viime vuoden joulukorttina

Suvun vahvan partiotaustan sekä Lean nykyisen aktiivisen partioharrastuksen myötä on kierrätys noussut isoksi teemaksi ihan arkielämässä ja ajatusta päätettiin tuoda myös toiminimen toimintaan. Materiaaleina käytetään niin kahvipusseja, tuikkujen pohjia kuin munakennoja ja tölkkien nipsuja – ideoita olisi myös useille erilaisille lähtökohdille.

sytykeruusuja kananmunakennoista

kukkia tuikkujen pohjista

Mukaan haluttiin myös Heidin jo vuosia kestänyt innostus käsitöitä kohtaan ja näin saatiin arjen pieniinkin vapaahetkiin mukavaa puuhattavaa neulomisen ja virkkauksen merkeissä.

huiveja on tehty useitakin erilaisia

tässä ontelokuteesta virkattu kassi
 Ja näistä kaikista jutuista se sitten lähti ja suurinpiirtein samalla tiellä ollaan yhä edelleen. Aina pilke silmäkulmassa ja uusia ideoita kehitellen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti