perjantai 8. huhtikuuta 2016

ORION brown

ORION brown -tuotteisiin kuuluu neljä korttia, joita yhdistää ORION black -tuotteistakin tuttu nimenmukainen taustaväri. Kaikkien näiden korttien tausta on maanläheinen ruskea - ei vaalea, muttei tummakaan. Keskuskuvat on korteissa kukkateemaisia ja kortin reunoja koristavat vihreät tai punaiset glitter-kuviot.

ORION brown 1
 Vihreillä pisteillä koristeltu ORION brown 1 -kortin keskuskuvassa on tyylikäs, mustavalkoinen pallokuvio taustalla ja keskellä apilaa muistuttava, mutta sininen kukka.

ORION brown 2
 Kuten edellistä, myös ORION brown 2 -korttia koristavat vihreät glitterkuviot, tällä kertaa neljä kiehkuraa. Vihreä teema jatkuu myös kuvassa, jonka kukka ja perhoset on kuvattu vihreällä. Kuvaa korostavat tummat yksityiskohdat ja teksti "flowerlife" eli "kukkaiselämä" tulee näyttävästi esiin.

ORION brown 3
 Väri vaihtuu, kun siirrytään ORION brown 3 -korttiin. Aikaisemmin vihreinä nähdyt glitterpisteet ovat tässä kortissa punaisia, kuten kuvan värimaailmaan varsin luontevasti sopii. Vaaleanpunainen tausta nostaa selkeästi esiin sekä valkoisen tekstin "flower" eli kukka että tumman tekstin "botanic living" eli botaaninen, kasvitieteellinen elämä, elämäntapa. Kuvan tummalla rajatut ruusut kiinnittävät helposti katsojan huomion.

ORION brown 4
ORION brown 4 -kortissa on väri myöskin vaihtunut vihreästä punaiseen, kun kiehkurat ovat taustaan sopivasti punaisella. Vaaleanpunainen tausta, tummat ja vaaleat yksityiskohdat tuntuvat tutuilta jo edeltävästä kortista, mutta kuva on silti persoonallinen ja erilainen. Tummalla rajatut ruusut on kuvattu eri tavalla ja teksti "roses & poetry" vie teemaan vahvasti ruusuihin ja runouteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti