maanantai 11. huhtikuuta 2016

ORION pastelli


Tuotekokonaisuuden nimi juontuu korttien taustaväreistä. Korteissa taas toisiaan toistavia yksityiskohtia muodostamassa selkeää kokonaisuutta.

ORION pastelli 1
ORION pastelli 1 -kortti on ehkä hieman naisellinen. Sen keskuskuvana on nostalginen, tyylikäs naisen kuva harmaasävyisenä. Vaaleanoranssitaustasta erottuvat hyvin korttia koristavat vaaleanvihreät kuviot.

ORION pastelli 2
ORION pastelli 2 -korttia ei voi sanoa naiselliseksi tai miehekkääksi, mutta tyylikkääksi kyllä. Kuva on mustavalkoinen, nostalginen ja kuvaa ympäröi upea kruusattu reuna. Kuvan taustan kaunokirjoitus sopii hyvin kuvan tyyliin, samoin kuin vaaleanvihreä tausta ja vaaleanoranssit koristeet.

ORION pastelli 3
"Believe in angels" eli "usko enkeleihin" on vaaleanvioletin ORION pastelli 3 -kortin sanoma. Värimaailma ei ole edellisistä korteista tuttu harmaasävyinen, vaan enemmän vihreäsävyinen, mutta silti erittäin rauhallinen. Kuva on jälleen kerran nostalginen ja sen yksityiskohdista löytyy hyvin kortin koristeita vastaava väri.



ORION pastelli 4

Todellinen romantikkojen kortti onkin ORION pastelli 4 -kortti. Sen tausta on herkkä vaaleanpunainen, kuvassa on umpirakastunut pariskunta ja sanoma tiivistyy yksittäiseen sanaan "Romance" eli romanssi. Harmaasävyisen kuvan kontrastina korttia koristavat vaaleanvioletin kuviot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti