keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

ORION edge


"Edge" eli reuna toimii näiden korttien yhdistävänä tekijänä. Tyyliltään kortit ovat kepeitä ja iloisia. Ne sopivat moneen tarkoitukseen.

ORION edge 1
"Hope" eli toivo tuo tähän ORION edge 1 -korttiin positiivisen yleisilmeen. Kuvan perhoset, sitä koristava sydän ja reunan mandalahenkiset kuviot pitävät kortin yksinkertaisena, selkeänä ja neutraalina.

ORION edge 2
Maailmanmatkaajan, Pariisi- tai Ranskafanin sekä ystävänpäivästä pitävän nappivalinta on ORION edge 2 -kortti. Mustavalkoisessa kuvassa huomio kiinnittyy ensimmäiseksi Eifel-torniin, mutta katseltavaa riitää myös kuvan taustassa. Sydänkuovioitu reuna ei ole se neutraalein valinta, mutta tässä kortissa on potkua.

ORION edge 3
ORION edge 3 -kortissa on varsin keväinen, violetti värimaailma. Reunan pystyviivat ovat melko neutraalit, mutta antavat kortille ryhtiä. Kuva on yksinkertainen, tyylikäs ja rauhallinen.

ORION edge 4
"Make a dream come true" eli sanatarkasti "anna unesta tulla totta" on tämän vaalean, hieman sinisävyisen ORION edge 4 -kortin positiivinen ja voimaannuttava sanoma. Perhoset ja kruusattu reuna pitävät kortin linjan hillittynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti