perjantai 1. huhtikuuta 2016

ORION raita

Ensimmäisenä esittelyvuoroon pääsevät ORION raita -tuotteet. Nämä viisi tuotetta ovat kortteja, jotka on kaikki tehty suurinpiirtein samalla tavalla. Keskuskuviona on valmis kuva ja sitä reunustavat molemmin puolin ohuet raidat.

ORION raita 1

 ORION raita 1 -kortissa on vaaleanpunaisia ruusuja, nostalginen pitsireunus ja vihreä raidallinen tausta. Ohuissa raidoissa on valkoisia pilkkuja vaalenpunaisella pohjalla.

ORION raita 2
 ORION raita 2 -kortissa hallitsee teksti "live" sekä kruusattu valkoinen kuvio harmaalla pohjalla. Reunan ruskeissa raidoissa vaalenruskeita kuvioita.

ORION raita 3
 ORION raita 3 -kortti on värimaailmaltaan vihreä. Kuvassa on teksti "hope" sekä linnunhäkki ja perhosia. Reunoja koristavat virheä pohjaiset raidat valkoisilla palloilla ja lumihiutaleilla.

ORION raita 4
 ORION raita 4 -kortti on kuvan osalta mustavalkoinen. Teksti "faith & love" sopii hyvin yhteen koristeellisen sydämen kanssa ja punavalkoraidallinen raita on helppo yhdistää punaiseen rakkauteen.

ORION raita 5
ORION raita 5 -kortti on niin ikään pääasiassa mustavalkoinen. Sen reunat ovat koristeellisen kruusatut, yläosassa on kukka ja kuvan keskellä on hyvin tilaa kirjoittaa haluttu teksti. Raitoina toimivat kapea harmaat raidat, joita koristavat punaiset glitter-pisteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti