maanantai 4. huhtikuuta 2016

ORION memory

ORION memory -tuotteisiin kuuluu kolme keskenään hyvin samantyylistä korttia. Korttien keskustaa hallitsee paperinen kuva, jonka sanomana on "memory" eli muisti, muistikuva, muisto. Kaikkia kortteja koristavat hieman koholle nostetut pienet, värilliset kuviot.

ORION memory 1
 ORION memory 1 -kortin värimaailma on hennon vaaleanpunainen yhdistettynä rauhalliseen, mutta vivahteikkaaseen harmaaseen. Keskuskuvassa on pari tyhjää riviä, joita voi halutessaan hyödyntää. Kuvan ruusuja tukemaan kortin pienet kuviot ovat viisiterälehtisiä kukkasia.

ORION memory 2
ORION memory 2 -kortissa on muihin ORION memory -kortteihin verrattuna selkeästi tummempi värimaailma, jota hallitsevat musta ja vihreä. Kuvan vihreiden lehtien kanssa sopivat hyvin yhteen koholle nostetut pienet, erisävyiset, vihreät kukkaset. Keskuskuvan tyhjät rivit antavat käyttäjälle lukemattomia mahdollisuuksia.

ORION memory 3
ORION memory 3 -kortti on hyvin värimaailmaan kuin ORION memory 1. Kuitenkin ORION memory 3 on erilainen, onhan sen keskuskuvan kukka selkeästi erilainen ja reunan koholle nostetut, pienet kukkaset on asetettu ryhmittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti